A motiváció c. könyv

Tudd meg minél előbb a számodra tökéletes test elérésének titkát!

 

Ez a legjobb időpont, hogy változtass! 

“A motiváció” lényegre törő, mellébeszélésektől mentes forradalmian új könyv, melyből megtudhatod, milyen gondolkodásmóddal törd át a mentális korlátaidat azért, hogy elérd a fizikai adottságaid maximumát. Ha megszerzed ezt a tudást, az életed soha többé nem lesz már a régi!

A könyv elolvasása az első lépést jelenti a számodra tökéletes test eléréséhez!

Benned is megvan az a képesség, hogy messze felülmúld azt, amit eddig elértél! Légy a legjobb önmagad! A könyv felvértez mindazzal az erőteljes tudással és bátorsággal, amelyre a saját világod megteremtéséhez szükséged van.

Tartozol magadnak annyival, hogy elolvasod!

Használd ki elméd erejét, teremtsd meg álmaid testét! Ehhez lesz nélkülözhetetlen kalauz számodra A motiváció c. könyv.

Nincs időd!

„Ha tudatában vagyunk az elmúlásnak, ugyanakkor számításba tudjuk venni az emberi létben rejlő hatalmas lehetőségeket, sürgető érzés tölt el bennünket.” – Buddha

Mindenkinek lehetősége van arra, hogy befolyást gyakoroljon a saját valóságára.

A célod az, hogy leegyszerűsítsd az életed, a lehető legkisebb erőfeszítéssel érd el a legjobb eredményt! Győzd le a félelmeidet, és változtasd erővé!

TEREMTS ÖNMAGADNAK EGY LENYŰGÖZŐ TESTET!

A könyv ára: 3800 Ft.

Értéke: felbecsülhetetlen – ha alkalmazod a leírtakat!
Nem régiben hallgatva Tiborral egy interjút, egy kő esett le a szívemről…
Végre egy edző, aki nem a kokszokkal fújta fel látványosra a testét, és végre egy olyan szakember, aki felvállalja, hogy igenis néha elfogyaszt egy pohár bort, vagy netalán kirúg a hámból.
Hallgatva Őt, életszagú volt és őszinte. Ezért kíváncsivá tett, és megvettem a könyvét, amiben sorra olyan gondolatokat találtam, amit jó ideje magaménak érzek, és gyakorlok. Azon túl, hogy olvasva a könyvet az embernek folyamatosan esik le a tantusz, azonnal használható sorvezető az életmódváltáshoz, vagy akár az üzleti életünkhöz. Ezt követően elmentem egy workshopjára is, és találkoztam egy olyan emberrel, akiről megtudtam, hogy ritkán választja a kényelmesebb utat a saját maga számára. Ő is az az ember, aki abba az irányba megy, amit az érzései diktálnak. Egész nap azt éreztem, hogy őszinteségével, lényeglátásával, egész alakos tükröt tart elém. Azoknak ajánlom Tibort, akik valóban készen állnak arra, hogy valódi
változást indítsanak el az életükben! Orosz Gabriella

Keress bátran!

Vedd fel a kapcsolatot Velem!