Fitness Start Program

Építsd fel a saját bizniszed!
Szabadság & anyagi függetlenségRészletek

Új karrier & Új élet

az ötlettől a megvalósításig

10 hetes intenzív karrier & megvalósítási & mentor program ambíciózus edzőknek

anyagi függetlenség

Az életed megváltoztatásáért tanulnod kell! A fejlődés fogja elindítani számodra a változást, és egy új kezdet lehetőségét. Ne húzd tovább az időt, kanyarodj a gyorsítósávba! Építsd fel a saját bizniszed, valósítsd meg önmagad, hogy szabad és anyagilag független életed legyen! Új nézőpontokra és felismerésekre van szükséged és megragadni a kínálkozó lehetőségeket. 

 

Ez a képzés neked szól, ha:

– Edzőként dolgozol, és elégedetlen vagy a jelenlegi bevételeddel.

– Minden vágyad, hogy edzőként dolgozz, és érvényesülj.

– Tudod, hogy a személyes sikered érdekében tanulnod és képezned kell magad.

– Úgy érzed megrekedt a jelenlegi életed, de változtatni akarsz.

– Tudod, hogy a saját magadba fektetett tudás a legnagyobb érték.

– Hiszed, hogy az élet egy izgalmas kaland, és Te teremted meg a jövődet.

Segítséget & iránymutatást kapsz:

Vízió

Márkaépítés

Tervezés

Marketing

U

Piackutatás

Megvalósítás

Kapcsolatépítés

Hatástöbbszörözés

"Életünkben leginkább arra van szükségünk, hogy legyen valaki, aki rábír, hogy megtegyük, amire képesek vagyunk."                    (Ralph Waldo Emerson)

Az életed fordulópontját jelentheti ez a program!

Az online kommunikáció, a marketing és a stratégia is a tananyag része

Gyakran Feltett Kérdések

10 hetes intenzív karrier & megvalósítási & mentor program ambíciózus edzőknek

Ez a program Neked való, ha a fitness szakmában szeretnél érvényesülni, továbbá úgy érzed, rossz helyen vagy a jelenlegi szakmádban/munkahelyeden. Hozzád szól, ha legbelül hiszed, a meggyőződésed, hogy a sport által tudnál teljes és boldog életet élni, ez az a hivatás, amit szívvel-lélekkel tudnál végezni. Ha marad megválaszolatlan kérdésed hívj: 06303391549

A nyílt nap időpontja és helyszíne:

A nyílt nap 2020. szeptember 18-án pénteken lesz Budapesten, 18 órai kezdettel. Pontos cím: Volán Egyesülés Székház, 1066 Budapest, Teréz krt. 38. /A Nyugati pályaudvar közelében/ A nyílt napon való részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges hozzá. Itt tudsz regisztrálni az oldal alján: https://bartatibor.hu/  Telefonos információ: 06303391549 /Én veszem fel./

A nyílt napon elmondom a 10 hetes Fitness Start Program felépítését és tematikáját, a jelenlevők kérdezhetnek, illetve jelezhetik részvételi szándékukat. A nyílt nap 1-1,5 órás lesz.

Minden jelentkező felvételt nyer?

Nem. A Fitness Start Program 12 főt tud fogadni. Ezt a tudást és gyakorlatot nem akarom tömegek számára elérhetővé tenni. A célom az, hogy minőségi, konstruktív, támogató és motivált közösség jöjjön létre. Ez csak kiscsoportos létszámmal valósítható meg, hiszen a résztvevők fejlődését személyesen fogom nyomonkövetni és támogatni hétről-hétre személyes konzultációval is. A közösséget csapatépítő programokkal, élményekkel, túrákkal szeretném erősebbé kovácsolni. Fontos számomra, hogy olyan résztvevők legyenek, akik tudnak csapatban és egyénileg is fejlődni. Ez kihívás mindenki számára. Szempont továbbá, hogy olyan ambiciózus és elszánt egyének képezzék magukat együtt, akik kellően motiváltak, intelligensek, nyitottak a fejlődésre, hajlandóak egymástól, egymás hibáiból és sikereiből tanulni. A program során a résztvevők hétről-hétre beszámolnak a haladásukról, megosztjuk egymással a tapasztalatainkat, kétségeinket, félelmeinket és sikerélményeinket.

Ez komfort zónán kívüli mindenki számára. Csúcsteljesítményt nem lehet a kanapé biztonságából elérni; erősebbé, többé, jobbá kell válni, ehhez tenni akarás és nyitottság kell, nem száraz tananyag. Ez egy intenzív belső utazás is lesz egyben, ezáltal fejlődik a személyiséged, így válhatsz azzá az emberré, aki el tudja érni a céljait. Ha sikeres edző akarsz lenni, olyan személyiséggé kell válnod, aki sikeres edző tud lenni.

 Minden jelentkezővel személyesen, online, vagy telefonon fogok beszélni, a terveiről, az élethelyzetéről, a céljairól, illetve arról, hogyan illeszkedik ezekhez a képzés szemléletmódja. Ezután nyerhetsz felvételt a programba. Köszönöm a megértésed!

 A felvételi beszélgetéseket a jelentkezések sorrendjében szervezem,  ezért ha úgyérzed, hogy Te nem maradhatsz ki a Fitness Start Programból, jelentkezz most azonnal az oldal alján itt!

 

Mit tartalmaz a program?

A 10 hetes Fitness Start Program tartalmazza a tantermi oktatásokon való részvételt, a munkafüzetet, továbbá minden résztvevő ajándékomként megkapja a könyveimet: a Sikerspirált, A sikereres életmódváltás titkát /papír alapú nyomtatott könyvek/, illetve A motiváció c. könyvem digitális /PDF/ verzióját, össz érték: 16.500 Ft.

A részvételi díj tartalmaz egy személyi edzést és egy edzéstervet velem 14.500 Ft értékben Budapesten a Ventura Fitnessben.        /Cím: Budapest 1119, Fehérvári út 179./

A programhoz tartozik még minden héten max 20 perces telefonos konzultáció /én hívlak/ azért, hogy a fejlődésed jobban kontrollálva legyen, illetve a felmerülő kérdéseidet a Te egyedi helyzetednek megfelelően személyre szabottan meg tudjam válaszolni. A telefonos konzultációk értéke: 36.000 Ft, az ajándékok össz értéke: 67.000 Ft.

A gyors kommunikációt egy Facebook zárt csoport is segíti majd, az általános tudnivalókról e-mailben fogom tájékoztatni a résztvevőket, de telefonon elérhető leszek számukra.

Mi történik, ha a vírus miatt nem lehet tantermi oktatást tartani?

Jelen pillanatban semmi nem indokoklja, hogy kiscsoportos kontakt  oktatást ne lehessen tartani. Azonban ha mégsem lehet, a képzést online folytatjuk, erre nagyszerű, professzionális eszközök állnak rendelkezésre.

67.000 Ft értékű ajándék a résztvevőknek

Minden résztvevő ajándékomként megkapja az általam írt könyveket: a Sikerspirált, A sikereres életmódváltás titkát /papír alapú nyomtatott könyvek/, illetve A motiváció c. könyvem digitális /PDF/ verzióját /össz érték: 16.500 Ft.

A részvételi díj tartalmaz egy személyi edzést és egy edzéstervet velem 14.500 Ft értékben Budapesten a Ventura Fitnessben.        /Cím: Budapest 1119, Fehérvári út 179./

A programhoz tartozik még minden héten max 20 perces telefonos konzultáció /én hívlak/ azért, hogy a fejlődésed jobban kontrollálva legyen, illetve a felmerülő kérdéseidet személyre szabottan meg tudjam válaszolni. A telefonos konzultációk értéke: 36.000 Ft, az ajándékok össz értéke: 67.000 Ft.

Az oktatások helyszíne:

Volán Egyesülés Székház, 1066 Budapest, Teréz krt. 38. /A Nyugati pályaudvar közelében./

Mikor lesznek az oktatási napok?

A nyílt nap 2020. szeptember 18-án pénteken lesz, 18 órai kezdettel Budapesten, pontos cím: Volán Egyesülés Székház, 1066 Budapest, Teréz krt. 38. /A Nyugati pályaudvar közelében/ A nyílt napon való részvétel ingyenes, de regisztráció szükséges hozzá.                           Itt tudsz regisztrálni az oldal alján: https://bartatibor.hu/                               Telefonos információ: 06303391549 /Én veszem fel./

A nyílt napon elmondom a 10 hetes Fitness Start Program felépítését és tematikáját, a jelenlevők kérdezhetnek, illetve jelezhetik részvételi szándékukat. A nyílt nap 1-1,5 órás lesz.

A Fitness Start Program tantermi oktatásai a következő napokon lesznek:

  1. szeptember , 25., október 2., 9., 16., 22 csütörtök! , 30., november 6., 13., 20., 27.    /17-20 óra/

 A tanítási napok pénteken lesznek, kivétel október 22. csütörtök. /Ünnepnap miatt./

Az oktatás kezdete: 17:00 óra, vége: 20:00 óra. 

Tíz perc szünet: 18.30-kor.

Mennyibe kerül a Fitness Start Programban való részvétel?

A tanfolyam ára: 190.000 Ft.

A fizetés menete: Ha a felvételi beszélgetésen megfeleltél, azt követően 3 munkanapon belül kérlek utald el a regisztrációs díjat, mely 50.000 Ft. A fennmaradt összeget szeptember 25-ig kell rendezned. A részvételi díjról 0%-os Áfa-s számlát állítok ki. Mindenről tájékoztatni foglak e-mailben.

Részletfizetési lehetőség van-e?

Igen, van lehetőség részletfizetésre. Ebben az esetben a tanfolyam ára 200.000 Ft. Az első fizetés időpontja: ha a felvételi beszélgetésen megfeleltél, 3 munkanapon belül kérlek utalj el 50.000 Ft-ot regisztrációs díjként. A tanfolyam indulásáig azaz szeptember 25-ig: 50.000 Ft, október 22-ig 50.000 Ft, november 20-ig 50.000 Ft. A regisztrációs díjjal jelzed részvételi szándékod komolyságát, ha nem érkezik meg időben, automatikusan átadod a helyed másnak.

Érdekel a program, de vidéken élek, nem tudok ilyen sűrűn Pestre utazni. Van megoldás?

Igen van. Minden oktatási napot felveszünk videóra, amit a távol levők korlátozott ideig online zárt felületen megtekinthetnek. 

Figyelem!  

teljes körű részletes információt a lenti gomra kattintva találsz!

Barta Tibor

Bemutatkozás 

Tizenöt év alatt felépítettem egy saját vállalkozást mellyel komoly sikereket értem el;  a brandet nagyon sokan megismerték, nemzetközi piacokra szállítottunk, szabad voltam és anyagilag független. Ezt a vállalkozást eladtam. Majd újabb szakasz következett: öt éven keresztül marketingesként cégeknek segítettem több pénzt keresni. Az üzleti tanácsadói életemet egy olyan hivatás váltotta fel, melyben maximálisan ki tud teljesedni a valódi énem: személyi edző lettem, és leendő edzők oktatója a Fitness Company edzőképző iskolánál /edzokepzes.hu/. Megéltem és láttam sikereket, kudarcokat, kerestem rosszul, jól, és nagyon jól. Hét év után készen állok, hogy átadjam mindazt a tudást és tapasztalatot, amellyel Te is felépítheted a saját fitness vállalkozásod!
Cél: azt csináld amit a legjobban szeretsz, és anyagilag megtaláld a számításodat!

Könyveim

A Fitness Start Programban résztvevők ajándékomként megkapják őket!

Álmaid teste elérhető

A motiváció

Nincs tökéletes test, csak a számodra tökéletes létezik! A motiváció lényegre törő, mellébeszélésektől mentes forradalmian új könyv, melyből megtudhatod, az elméd erejével hogyan törd át a korlátaidat azért, hogy el tudd érni álmaid testét.

A felismerés megrenget

Sikerspirál

Ismerd meg a Sikerspirál lenyűgöző erejét, mely túlmutat egy sikert bemutató motivációs könyvnél! Fedezd fel a benned rejlő erőt, indulj el Te is izgalmasabb, boldogabb és teljesebb élet felé!

Egyszerűbb mint gondolnád

A sikeres életmódváltás titka

Az összes alapelv egy könyvben, amelyek segítségével az emberi test átformálható a legrövidebb idő alatt, egyben útmutató a tökéletes testi/lelki egyensúly megtalálásáért.

Vélemények & méltatások:

Olvasd el mit mondanak azok, akik ismernek:

Nem régiben hallgatva Tiborral egy interjút, egy kő esett le a szívemről…
Végre egy edző, aki nem a kokszokkal fújta fel látványosra a testét, és végre egy olyan szakember, aki felvállalja, hogy igenis néha elfogyaszt egy pohár bort, vagy netalán kirúg a hámból. Hallgatva Őt, életszagú volt és őszinte. Ezért kíváncsivá tett, és megvettem a könyvét, amiben sorra olyan gondolatokat találtam, amit jó ideje magaménak érzek, és gyakorlok. Azon túl, hogy olvasva a könyvet az embernek folyamatosan esik le a tantusz, azonnal használható sorvezető az életmódváltáshoz, vagy akár az üzleti életünkhöz.
Ezt követően elmentem egy workshopjára is, és találkoztam egy olyan emberrel,
akiről megtudtam, hogy ritkán választja a kényelmesebb utat a saját maga számára.
Ő is az az ember, aki abba az irányba megy, amit az érzései diktálnak. Egész nap azt éreztem, hogy őszinteségével, lényeglátásával, egész alakos tükröt
tart elém. Azoknak ajánlom Tibort, akik valóban készen állnak arra, hogy valódi
változást indítsanak el az életükben!

Orosz Gabriella

Vállalkozó

Nekem Tibi nem csak edző, hanem egyben mentor és példakép is. 40-es elfoglalt emberként örömmel dolgozom olyan emberrel, aki egyszerre tart nekem tartalmas edzéseket, nem hagy lazsálni, érti a fizikai céljaimat és támogat azok elsajátításában valamint motivál. Tudja hogy az edzés az út, nem a cél. Nem csak fizikailag, lelkileg is jelen van az edzéseken, tudása legjavát adja. Tanácsait megfogadom és ezek segítenek a termen kívül is, legyen szó táplálkozásról, vagy a helyes életmódról. Lelkesen ajánlom mindenkinek.

Sipos Sándor

CEO, Chemplex Kft.

Fiatal koromban mindig a csapatjátékok vonzottak, elsősorban természetesen a labdarúgás. Mivel számomra a mozgás létszükséglet, kerestem magamnak más, de magányos sportot. Jött a futás és a bringázás és őszintén szólva fel sem merült bennem a testépítés gondolata. Aztán valahogy úgy alakult, hogy egy céges csapatépítő alkalmával találkoztam egy lelkes és felkészült trénerrel, aki mesélt az edzés, a pihenés és táplálkozás összhangjának fontosságáról. Hozzáállása és lelkesedése meggyőzött és néhány nap elteltével felkerestem Tibort az edzőteremben. Ez másfél éve volt, azóta rendszeresen járok, a súlyokkal való edzés az életem részévé vált, erősebb és egészségesebb lettem. Tibiben olyan embert ismertem meg, akinek nem csak az izmok, de a lélek és a személyiség fejlesztése is fontos. Ha kell űz, hajt, motivál, aki számára minden edzés fontos, mert a siker nem jön magától, napról-napra meg kell küzdeni érte.

Schubert Zoltán

Gazdasági igazgató, Kempinski Hotel Corvinus Budapest

40 évesen az ember nemcsak értékel, de át is gondolja, hogy a következő
40 évet milyen életminőségben szeretné leélni. Fiatalon sokat sportoltam,
majd jött az üzleti élet darálója és a testmozgás egyre inkább háttérbe szorult.
Ezen változtatni kellett, így botlottam Tibibe, aki újraértelmezte a számomra a
személyi edzés fogalmát. Motivál, nagyon érzi, hogy a háromszori heti edzés
során mire van szükségem, ráadásul táplálkozási tanácsokkal is ellát.
2014 augusztusa óta edzünk együtt, az elmúlt 4 hónapban sikerült közel
10 kg-ot fogynom, az úszógumim lassanként felkúszik a vállamra,
sokkal energikusabb vagyok, a munkámat pedig sokkal hatékonyabban végzem,
és ez még csak a kezdet! 

Kalocsai Zsolt

CEO, RSM Hungary /2020 Kékszalag győztes/

Tibornál felkészültebb edzővel még nem találkoztam.

Caramel

Énekes, zenész, dalszerző

Csakis akkor válaszd a Tibort, ha azt szeretnéd, hogy igazi PROFI foglalkozzon
veled. Másodosztályú embert bárhol találsz. Ő fáradhatatlanul figyeli, hogy precízen végezd a gyakorlatokat, ne sérülj, melletted van nemcsak fizikálisan, de szívben és lélekben egyaránt. Törődik veled, beállítja az étkezésed. Átalakulásod sikere így garantált. Korábban több edzőm is volt, így tudom, milyen kincsre bukkantam a személyében. Rendkívül kellemes ember, a hivatása iránt elkötelezett. Közös edzéseink a napjaim csúcspontjai. Amióta vele edzek, fantasztikusan érzem magam,
kiegyensúlyozott vagyok (azt már megszoktam, hogy jól nézek ki és újra
önbizalmam van :D) és remekül alszom. Mire nem számíthatsz, ha őt választod?
Nem fog az edzések alatt sms-ezni, e-mailekre válaszolni, ásítani és látványosan
unatkozni, sem pedig ostoba, újszerűnek tűnő, ízületromboló gyakorlatokkal
fárasztani. 

Kilin Gyöngyi

Vállalkozó

Az életed megváltoztatásáért tanulnod kell! A fejlődés fogja számodra megteremteni a változást, és egy új kezdet lehetőségét.

Sikerlélektan

Önbecsülés, önbizalom, személyiségfejlesztés, inspiráció

Felvértezlek mindazzal a szellemei beállítottsággal, amellyel megvalósíthatod a legjobb önmagad. Izgalmas lesz! 

Testedzés

A 10 hetes program alatt a fizikai határaidat is kitoljuk

Minél messzebb jutsz kívül, annál mélyebbre jutsz belül.

Harmónia

Üzleti & magánéleti siker - boldog, kiegyensúlyozott élet

Az önmegvalósítás nem szerencse, hanem bátorság kérdése. Az életünk során időnként kinyílik előttünk egy ajtó. Minden ajtó egy lehetőség. Rajtunk áll, tőlünk függ, hogy belépünk-e rajta, elrugaszkodunk-e a félelmeinktől, esélyt adva egy új életnek. Ha nem vagyunk elég bátrak, az időpillanat elillan, tovaszáll a lehetőség varázsával együtt, és az ajtó becsukódik. Kétszer nem léphesz ugyanabba a folyóba. Két okból: a folyó megváltozik, és Te sem leszel már ugyan az az ember.

Kivételes Tudásanyag

Eddig sehol sem lett publikálva ez a tananyag. Egyesek csak legyintenek, mások megváltoztatják az életüket. A döntés rajtad áll, tőled függ.

Online Oktatás

Ha nem tudsz részt venni a budapesti oktatási napokon, vagy vidéki vagy és nehézkes eljutnod Budapestre, semmi gond, minden tantermi oktatást rögzítünk és online élérhetővé tesszük számodra! Természetesen az lenne a legjobb, ha személyesen ott lennél, de ha nem tudsz jönni, nem fogsz lemaradni semmiről sem.

Inspiráció & cselekvés

Egyedül bizonytalanok vagyunk és nem tudjuk, helyes-e amit cselekszünk. Ne vesztegess el kísérletezéssel hónapokat, vagy akár éveket! Válaszd a biztosat a bizonytalan helyett! Ha nyitott vagy a saját magad fejlesztésére, akkor ebben a remek csapatban a helyed, ne habozz, jelentkezz most!

Itt tudsz jelentkezni a Fitness Start Programra

A regisztráció után azonnal tájékoztatlak a részletekről! Az e-mail címed pontosan add meg kérlek!       

Info vonal: 06303391549

Legyél bátor, változz és változtass most!

Kapcsolat

Telefon

06303391549

Email

bartatibor@bartatibor.hu

Konzultáció

1119 Budapest, Fehérvári út 179. Ventura Hotel